Dela med dig av din erfarenhet

Skriv en rad om ditt besök, vi och våra kunder uppskattar ditt omdöme.

För oss är det viktigt att ge dig en ärlig och trygg service, vår önskan är att du känner dig nöjd med ditt köp och din upplevelse. Självfallet skall du kontakta oss→ om det är något du undrar eller känner att det finns saker vi kunde gjort annorlunda. Tack för hjälpen.

 

 

 

Kunders recensioner

KÄLLA: www.arhan.se – Kunders omdömenHans T – 2017-06-29 – 5.five-stars

Proffs!

Ett företag som håller vad dom lovar. Kunskap och kvalitet.
Bäst i Sverige.

21

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor Göteborg Ewa A – 2017-04-06 – 5.five-stars

Fantastiskt bemötande direkt jag kommit över tröskeln!

Jag talade direkt om att jag egentligen bara var ute efter ett råd eftersom jag haft inbrott och fått en matta stulen.
Ingen affär alltså men ett fantastiskt bemötande ändå.
Deltagande med min förlust och mycket hjälp i att finna ett rimligt försäkringsvärde.
Till detta en visning av mattor i pur glädje och yrkesstolthet. Detta är sann kärlek till hantverk,tradition och ren etnologisk kunskap.
Kände mig rikare och varm i hjärtat efter detta besök!

20

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor Göteborg Elise W – 2015-11-06 – 5.five-stars

Proffsigt, inspirerande, entusiastiskt och kul!

Vi ringde på klockan till Arhans mattbutik och kände oss genast varmt välkomna. Vi kunde i lugn och ro välja ut och låna hem tre underbara mattor. Vi bestämde oss för en semiantik Kirman från 40-talet. Denna matta förgyller nu vårt hem.

19

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor Göteborg Marie C – 2015-05-12 – 5.five-stars

Gedigen kunskap och trevligt bemötande

I denna trevliga affär fick jag hjälp med att laga och renovera min persiska matta. Med stort engagemang och omtänksamhet hjälpte de mig att omvandla en sliten och lite fläckig matta till en vacker matta som nu pryder sin plats. Jag fick även hjälp att paketera den så att jag kunde ta den med med mig på bussen. Jag vill verkligen rekommendera denna affär för alla som tycker om vackra mattor och personligt bemötande!

18

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor Göteborg Leffe m f – 2013-04-15 – 5.five-stars

Vilken kundskap

Jag träffade Ali på Arhan Mattor för att titta lite på deras olika mattor som skulle kunna passa hos mig. Snart märkte jag att detta inte var en vanlig affär utan här fanns både ett genuint intresse för mattor samt även en kundskap om mattornas historia. Jag kände ingen stress utan ett lugn för att välja rätt matta för mitt behov. Kan varmt rekomendera denna butik när det gäller mattor.

17

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgMorgan L – 2013-04-08 – 5.five-stars

Mycket nöjda

Att köpa en äkta matta till sitt hem kan vara lika inspirerande och roligt som att köpa en tavla. Hos Arhan Orientaliska Mattor vid Domkyrkan i Göteborg fick vi ett intresserat och trevligt bemötande av två generationer Arhan. Vi kunde i lugn och ro fråga om de underbara mattor vi tittade på. Vilket kunnande! Av de två mattor vi fick låna hem valde vi en Kolyai som är en persisk nomadmatta. Vi rekommenderar varmt familjen Arhan vid köp av orientaliska mattor.

Morgan och Liane

16

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor Göteborg Agneta och L – 2012-12-23 – 5.five-stars

Engagerad familj

Skall du köpa din första orientmatta eller nästa så är det Arhan, Göteborg som gäller. Här får du hjälp av familjen Arhan. Du känner dig välkommen, de är engagerade och mycket kunniga. Vi fick låna hem två mattor. Det blev en Meshed, persisk matta. Med köpet följer ett garantibevis. Det är tryggt och säkert att handla hos familjen Arhan.
Stort tack för er hjälp, vi blev mycket nöjda.

15

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgInger F – 2012-01-18 – 5.five-stars

Underbara rosenkelim

Har “näthandlat” hos Ahran och är helt lyrisk över all den hjälp jag fått. Förklaringar, bilder, skötselråd m.m. m.m. Och snabba, trygga leveranser. Toppenkontakt. Söker du något speciellt, handla hos Ahran – varän i landet du bor!

14

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgJonny och P – 2011-09-11 – 5.five-stars

Mycket bra

Vi visste inte mycket om mattor när vi kom dit men pappa Arhan, som är 85 år gammal, var fantastisk i att visa och berätta om mattorna. Vi fick låna hem 2 mattor till vårt vardagsrum och prova på plats. Ett stort tack till Ali och hans gamla pappa för ett fantastiskt fint mottagande. Detta ställe måste alla som är intresserade av fina mattor besöka.

13

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgHelena Karlsson – Hans K – 2011-07-11 – 5.five-stars

Kelim

Arhans mattor har ett jättefint utbud av Kelimmattor! Bästa butiken från norra Skandinavien ända ned till södra Europa enligt min mening.

12

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgEgnellAllard – 2011-02-08 – 5.five-stars

TACK

Ett stort tack till Arhans Mattor som så generöst lånade oss flera av sina vackra mattor till en fotografering. Otroligt kunniga och har sååå fina mattor. Tack ännu en gång !

Johanna & Helena

11

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgJenny – 2010-10-21 – 5.five-stars

Expertis, Engagemang och Passion,

Det är ledorden för den service man får hos Arhan Orientaliska mattor i Göteborg. Mitt intresse för mattor växte betydligt efter att jag besökte butiken. Det bästa som sades under besöket var -Mattor är som människor, det finns bara en av varje. Alla är unika. Måste nog tillägga att det finns nog inget som kan göra det hem så unikt och så personligt som rikigt fina mattor kan. Jag fastnade för en handknuten kashgai matta som hade sitt ursprung i sydvästra Iran. Hit ska ni absolut gå och få inspiration och hjälp om ni vill inreda ert hem personligt!

10

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgAV – 2010-10-10 – 5.five-stars

Mycket bra!

Både kunskap och servicenivå är mycket hög hos Arhans. Jag som kund blir väldigt proffsigt bemött, och samtliga mattor vi har hemma är helt perfekta! De håller dessutom riktigt hög kvalitet.

9

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgAnonym – 2010-08-12 – 5.five-stars

Ovärderlig Hjälp

Under många år har jag försökt att få reda på var min gamla fina silkes matta kommer ifrån utan någon större framgång. Däremot har många matthandlare som tittat på mattan velat köpa den för en skitsumma.
Tack vare dig Ali, lyckades vi att få reda på en hel del om min gamla unika silkes matta. Som dessutom visar sig vara värd en hel del.

8

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgPN – 2010-05-17 – 5.five-stars

Outstanding!

Ett genuint serviceföretag med extremt engagerad och kunnig personal. Tack Ali för all din hjälp

7

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgInga T – 2010-04-30 – 5.five-stars

Arhan – min nya mattspecialist

Kunde inte drömma om bättre service!

6

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgIngegerd L – 2010-03-16 – 5.five-stars

Arhan – min favoritaffär!

Hos Arhan får man som kund det allra bästa bemötandet i en affär som är proffs på mattor. En ren glädje att besöka affären, få goda råd och sedan vara riktigt nöjd över det lyckade köpet.

5

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgPatrick S – 2010-03-02 – 5.five-stars

Grundmurat & stabilt yrkeskunnande

Vill varmt rekommendera arhan’s orientaliska mattor .Vi blev elegant orienterade av Ali Arhan och fann så småningom vår drömmatta kan varmt rekommendera arhan.

4

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgC&P – 2010-02-23 – 5.five-stars

Va bra det blev!

Vi hade inga planer på en orientalisk matta. Men Ali lotsade oss på ett kunnigt och engagerat sätt till en fantastisk matta som lyfter vårt vardagsrum.

3

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgC & P – 2010-02-22 – 5.five-stars

Personlighet & kunnande

Aldrig trodde vi att det skulle bli en orientalisk matta hemma hos oss! Med perfekt vägledning hittade vi tre underbart fina mattor. En av dessa har gett vårt vardagsrum en ny dimension!

2

KÄLLA: www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor GöteborgLiz – 2010-01-28 – 5.five-stars

Kvalité

Med stor glädje och mycket tålamod guidades vi fram till ett fantastiskt mattköp ser fram mot mer inspiration.

1

 * www.eniro.se – Arhan Orientaliska Mattor Göteborg Källa: ww.eniro.se

 


 

Skriv din egen recension

Fyll i alla fält tack.




5.five-stars


Godkänn att inlägget får publiceras.



Skyddas av reCAPTCHA
SekretessVillkor

 

Upp ↑