Matthuset går till historien

Efter 65 år i Göteborg stänger vi nu vår vackra butik på Kyrkogatan 26. I dessa lokaler har vi i god tradition sålt kvalitetsmattor sedan 1978.

 

Matthus i tre plan

Hos oss har du som kund alltid stått i centrum. Genom årens alla fantastiska möten har nyfikenhet och intresse för kvalitativa hantverk väckts. Den äkta mattan gör skillnad för hemmet och genom medvetna val och med stöd från erfarna säljare förblir mattan ett lyckosamt och långsiktigt köp. Detta visste redan farfar när han 1930 startade sitt mattföretag i Stockholm, detta vet vi som fortfarande arbetar inom familjeföretaget två generationer senare.

 

Vackra mattor skall upplevas i verkligheten

Men trots att vi upplever en önskan hos våra kunder att köpa kvalitetsmattor och att vi vet att våra kunder gynnas av personlig service från engagerade, kunniga och ärliga säljare, har vi valt att stänga vår något unika mötesplats och mattaffär för gott. Vi gör detta i förändringens tidevarv där tillgängligheten till Göteborgs centrum påtagligt har försvårats och i takt med att en ny generation konsumenter allt oftare förväntas kunna inspireras och fatta beslut genom små, handhållna skärmar. Genom vårt kunnande vidhåller vi att det personliga mötet är en förutsättning för ett lyckat mattköp.

 

Upp till 50% i rabatt

Du finner finalerbjudandena i vår butik på Kyrkogatan

En unik utförsäljning
– Den 1 juni 2019 upphör butiken

Arhans matthus fylld av mattor och kunskap går nu till historien och tiden börjar rinna ut. Men fortfarande har du chansen att köpa dig fina mattor på vår utförsäljning. Kom till butiken och ta del av våra finalerbjudanden med rabatter upp till 50%. Sista dagen är den 1 juni.

 

Slutligen

Ett varmt tack från oss på Kyrkogatan till alla våra vänner och kunder för fantastiska år tillsammans. Njut av era vackra mattor!

Syskonen Fatima och Ali Arhan

 

 

Öppettider finalveckan

Fredag 31 maj 10 – 18 *
* Lunchstängt * 14 – 15
Lördag 1 juni, sista dagen 10 – 15

 

Utförsäljningen pågår fram till lördagen den 1 juni 2019.